Oletko hammaslääkäri, joka etsii mahdollisuutta jakaa ja keskustella mielenkiintoisista potilastapauksista kollegoidesi kanssa? Liity seuraavaan Case Café -tapahtumaamme, ainutlaatuiseen forumiin, jonka tavoitteena on edistää yhteistyöoppimista ja tiedon jakamista hammaslääketieteen ammattilaisten kesken. Tässä virtuaalisessa tapaamistilassa hammaslääkärit voivat tuoda esiin potilastapauksia, jotka ovat herättäneet erityistä mielenkiintoa, ja niitä käsitellään perusteellisesti ja pohditaan yhdessä oikomishoidon erikoishammaslääkäri Marie-Pierre Moulin-Romseen johdolla. Kokemusta ja tietämystä keskusteluiden tukemiseen tuo kokenut Mauad Massali, joka moderoi koko sessiota.

Case Caféssa ymmärrämme jatkuvan ammatillisen kehittymisen tärkeyteen sekä oppimisen arvon todellisista lääketieteellisistä skenaarioista. Osallistumalla näihin tapauskeskusteluihin hammaslääkärit voivat saada arvokkaita oivalluksia, vaihtaa mielipiteitä ja tutkia erilaisia lähestymistapoja diagnoosiin, hoitoon ja potilastapauksiin. Tavoitteena on tarjota tukeva ja kaikkia osallistavia ympäristö, jossa hammaslääketieteelliset ammattilaiset voivat oppia toistensa kokemuksista ja vahvistaa kliinisiä päätöksentekotaitojaan.

Työn lähettäminen on helppoa kuin mikä! Hammaslääkärit voivat ladata asiaankuuluvat tiedot ja potilastiedot käyttäjäystävällisen alustamme kautta. Kun työ on lähetetty, Marie-Pierre ja kollegiopaneeli käyvät sen läpi varmistaen, että yksityisyys ja luottamuksellisuus säilyvät koko ajan.

Suunnitellussa virtuaalitapaamisessa Mauad toimii taitavana keskustelun ohjaajana, rohkaisten aktiivista osallistumista ja helpottaen hedelmällistä ideoidenvaihtoa hammaslääketieteen ammattilaisten kesken. Tapausten esittäjillä on mahdollisuus tuoda esiin potilaiden sairaushistoriaa, oireita, diagnostisia haasteita ja hoitosuunnitelmia. Monipuolisen asiantuntijapaneelimme hammaslääkärit tuovat oman erikoisalansa näkökulmat, esittävät tarkentavia kysymyksiä ja antavat tutkimusperusteisia suosituksia. Tämä yhteistyöhenkinen aivoriihi luo dynaamisen ja kannustavan ilmapiirin, jossa ryhmän koko asiantuntemus yhdistetään potilaiden parhaaksi sekä osallistujien ammatillisen kasvun edistämiseksi hammaslääketieteen alalla.

Tule mukaan Case Café -tapahtumaan, jossa hammaslääketieteen ammattilaiset yhdistyvät ratkomaan potilastapausten monimutkaisuuksia, avaamaan uusia näkökulmia ja vahvistamaan yhteistyön merkitystä.

Case Caféssa on rajoitettu määrä paikkoja reaaliaikaisiin keskusteluihin, ja vain 5 lääkäriä voi lähettää tapauksensa ja osallistua live-keskusteluun. Jos et pysty osallistumaan tai sinulla ei ole tapausta ja haluat silti hyötyä arvokkaista oivalluksista, jotka jaetaan tapaamisen aikana, älä huoli! Voit pyytää tallenteen kokouksesta täyttämällä alla olevan lomakkeen, ja lähetämme tallenteen sinulle seuraavana päivänä.

HUOMIO! Jos osallistut live-keskusteluun, hyväksyt tallentamisen kollegoidesi koulutusta varten.

Laita hymy potilaasi kasvoille