TrioClear™-asiantuntijamme analysoivat huolellisesti jokaisen lähettämäsi työn tarjotakseen sinulle yksityiskohtaisen suunnitelman, joka auttaa sinua saavuttamaan toivotun lopputuloksen. Jokainen suunnitelman vaihe on nähtävissä iDesign-simulaatiossamme, jotta sinä ja potilaasi ymmärrätte koko hoitoprosessin etenemisen ja tulokset selkeästi.

Trio iDesign 3D -simulaatio-ohjelmistomme mahdollistaa selkeän kuvan muodostamisen hoidosta, eri näkökulmista ja hoidon eri vaiheista. Lisäksi jokainen hoitosimulaatiosuunnitelma voidaan helposti jakaa kollegoiden tai potilaiden kanssa ulkoisen linkin avulla. Ohjelmisto on saatavilla myös matkapuhelinsovelluksena, joten sitä on helppo ja kätevä käyttää.

TrioClear™ iDesign-ominaisuudet: Superimposition (päällekkäisyys)

Superimpose-kuvaketta käyttämällä voit verrata mitä tahansa vaihetta hoidon alkuperäiseen tilanteeseen. Tämä työkalu asettaa hampaiston päällekkäin hoidon alkutilanteen kanssa, jotta voit havainnoida, miten jokainen hammas liikkuu suunnitellun vaiheistuksen mukaisesti. Tämä ominaisuus auttaa sinua arvioimaan, vastaavatko suunnitellut liikkeet hoitosi tavoitteita potilaalle.

TrioClear™ iDesign-ominaisuudet: Vaiheistuksen yleiskatsaus

Vaiheistuksen yhteydessä näet animaation hampaiden liikkeestä alkuperäisestä purentavirheestä lopulliseen purentaan. Vaiheistus-välilehti näyttää:.

mitkä hampaat liikkuvat kussakin vaiheessa
tiedot kiinnikkeiden asettamisen/poistamisen ajankohdasta
IPR:n oikea ajankohta

TrioClear™ iDesign-ominaisuudet: Boltonin analyysi

Käytä Boltonin analyysiä hampaiston koon epäsuhtien huomioimiseen ja kaaren koordinointiin.

Huomaa, että analyysi ei sisälly automaattisesti hoitosuunnitelmaan, vaan se tarjotaan sinun arvioitavaksesi. Käytä kliinistä harkintaa, kun tarkastelet iDesign-suunnitelmaa ja teet muutoksia.

TrioClear™ iDesign-ominaisuudet: Hampaiden liiketaulukko

Käytä taulukon kuvaketta tarkastellaksesi hampaiden liiketaulukkoa. Taulukko näyttää, missä ja millaisia liikkeitä suunnitellaan kussakin vaiheessa, varmistaen tarkan toteutuksen.

TrioClear™ iDesign-ominaisuudet: 3D-muokkaus

Muokkaustoiminnossa on kaks työkalua hoitosuunnitelman säätämiseen.
Voit suorittaa erilaisia liikkeitä, kuten:

Ekstruusio/Intruusio
Siirto bukkolinguaalisesti
Siirto Mesiodistaalisesti
Kallistus
Kääntö
Rotaatio

TrioClear™ iDesign-ominaisuudet: Kaksoisikkunavertailu

Tämän kuvakkeen avulla voit nähdä ennen ja jälkeen -tilanteen. Tämä on erinomainen työkalu potilaan motivoimiseen ja vakuuttamiseen hoitoon suostumiseksi.

Laita hymy potilaasi kasvoille