Vaiheittan kohdistettavan voiman konsepti

 

Yhdenpaksuiset oikomiskalvot voivat aiheuttaa ajoittain liian suuria voimia yksittäisille hampaile, mikä lisää juuriresorption riskiä ja ennakoimattomia liikkeitä. TrioClear™-järjestelmässä vaihtelevat pehmeä ja kova kalvo liikuttavat hammasta noin 0.6 mm vuorotteluvälin aikana. Pehmeän oikomiskalvon käyttö jokaisen liikejakson alussa varmistaa, että alussa vaikuttavat voimat ovat maltilliset, ennen kuin liikkeen lopullinen vaihe tehdään kovalla oikomiskalvolla. Vaihtelu pehmeiden ja kovien oikomiskalvojen välillä takaa välittyvien voimien täydellisen soveltuvuuden kalvo-oiontaan. Tämän ainutlaatuisen Vaiheittan välittyvän voiman konseptin on osoitettu tekevän oikomishoidon hampaiden liikkeistä erittäin ennustettavia, minkä tulet myös huomaamaan käytännössä.

Lisääntynyt ikenien peittävyys

Laajempi ienpeitto johtaa siihen, että linjaimet peittävät suuremman alueen, erityisesti kun kyseessä ovat hampaat, joiden kruunu on lyhyt. Alignereiden reunat ovat myös vähemmän näkyvissä muille, koska ne on sijoitettu syvemmälle kunkin hampaan kohdunkaulasta, mikä tekee alignereista esteettisempiä erityisesti potilailla, joiden huulilinjan asento vaihtelee. Tutkimukset ovat osoittaneet, että kun alignerin reuna peittää ientä, se lisää retentiota verrattuna kirkkaisiin aligneriin, joiden reuna seuraa hampaiden pintaa*. Lisäksi tutkimukset ovat osoittaneet, että ientaskun reunan peittäminen lisää hyväksyttäviä ortodonttisia voimia. Suurempi ientä peittävä pinta antaa teknikoillemme myös tilaa kiinnittää esimuodostetut napit suoraan, mikä säästää aikaa hoitotuolin ääressä ja välttää myös irtoamisriskin. Ymmärrämme kuitenkin myös, että joissakin tilanteissa on hyödyllistä käyttää muita kuin sormien peittävyyttä parantavia linjauslaitteita. Siksi TrioClear™ antaa hammaslääkäreille mahdollisuuden valita tarvittaessa scalloped margin alignereita.

Triodim Force™ -teknologia

 

Kokeneet teknikkomme voivat soveltaa TrioDim Force™ -teknologiaa minkä tahansa TrioClear™-tapauksen yhteydessä pyynnöstä (erityisesti refinement-hoidoissa). Riippuen tarvittavasta liikkeestä, hammaslaboratoriomme suunnittelee painaumia hyvin tarkasti määritellyille paikoille TrioDim Force™ -periaatteiden mukaisesti. Jokainen painauma mitataan ja sijoitetaan erityisin instrumentein varmistaen niiden tarkan paikan. Alla on yksinkertainen yhteenveto mahdollisista liikkeistä ja niiden vastaavista TrioDim Force™ sovelluksista.

Kiinnikkein valmistetut kalvot

 

Kokeneet teknikkomme asettavat kiinnikkeet suoraan TrioClear™-oikomiskalvoihin, jotka toimivat yhdessä kuminauhojen ja apuvälineiden kanssa. Tämän ansiosta kiinnikkeiden irtoamisen riski on vähäisempi verrattuna kiinnikkeiden asettamiseen suoraan hampaisiin. Tämä vähentää tarpeettomia potilaskäyntejä ja säästää hammaslääkärin aikaa vastaanotolla. Kiinnikkeiden sijoittaminen ienrajan alueelle mahdollistaa voimien kohdistamisen tavalla, johon perinteisiä kojeita käytettäessä vaadittaisiin ankkureita. Hyödyntämällä kiinnikkeitä pystymme tehokkaammin kohdistamaan voimia haluttuihin hampaisiin, mikä edistää hoidon tarkkuutta ja tehokkuutta.

Vähemmän kiinnikkeitä

 

Kiinnikkeet, jotka ovat yleisempiä muissa oikomiskalvomerkeissä, vievät arvokasta aikaa- kliinisessä työssä, koska hammaslääkärin täytyy asettaa ne ja joskus jopa asettaa ne uudelleen. Lisäksi kiinnikkeet voivat joskus värjäytyä ja liiallinen hankaaminen saattaa kuluttaa niitä. TrioDim Force™ -teknologian ansiosta TrioClear™issa voidaan käyttää vähemmän kiinnikkeitä ja silti saavuttaa ennustettava lopputulos tehokkaasti. Näin TrioClear™illa pystytään säästämään aktiivista työaikaa.

Bisfenoli-A-vapaa materiaali

 

Tutkimukset ovat osoittaneet, että suora luun resorptio liittyy kevyen voiman käyttöön, mikä mahdollistaa verenkierron tehokkuuden. Epäsuora resorptio taas liittyy liialliseen voimaan, mikä aiheuttaa vaurioita periodontaaliligamentin (ligamentti) kudoksille ja solukuolemaa*. Ajoittainen maltillinen voima (<0.3N/cm2) aiheuttaa tulehdusprosessin ligamentissa, mikä johtaa hampaiden liikkeeseen vähäisen juuriresorption kautta verrattuna jatkuvaan voimaan. Lisätutkimukset ovat osoittaneet, että voimat välillä 0,20-0,26N/cm2 mahdollistavat verenkierron ylläpitämisen, mikä vähentää soluvaurioita ja juuriresorptiota*.

Laita hymy potilaasi kasvoille