Johdantowebinaarit

TrioClear™ on suunniteltu helpottamaan hammaslääkärin työtä ja tarjoamaan ennustettavaa ja miellyttävää oikomishoitoa täydellisen lopputuloksen saavuttamiseksi. Tämän järjestelmän ansiosta hoito on entistä tehokkaampaa ja käyttäjäystävällisempää ja se hyödyttää sekä sinua että potilastasi.

Esityksen aikana oikomishoidon erikoishammaslääkärimme Marie-Pierre Moulin-Romsee selittää TrioClearin monet edut. Hän korostaa myös, miksi tämä hoitovaihtoehto ei saisi enää puuttua vastaanotoltasi vuonna 2023! Lisäksi hän antaa neuvoja siitä, miten pääset alkuun.

Sertifiointikurssi hammaslääkäreille

Tämä kurssi on suunniteltu hammaslääkäreille, jotka ovat hankkineet jo jonkin verran kokemusta oikomiskalvohoidosta ja haluavat saada syvempää tietoa aiheesta. Kurssilla käsitellään, kuinka ratkaista näitä pieniä tai suurempia haasteita parhaalla mahdollisella tavalla. Lisäksi kurssilla pohditaan, mitkä ovat hammaslääkärinä toimimisen rajoitukset sekä ennen kaikkea, mitä kaikkea Marie-Pierre voi antaa heille kokemuksellaan oikomishoidon erikoishammaslääkärinä, jotta he voivat tunnistaa odotettavissa olevat haasteet jo varhaisessa vaiheessa.

Sertifiointi hoitajille

TrioClear™-hoitokäytännöissämme hammashoitajat ovat avainasemassa hoidon sujuvuudessa. He vastaavat usein myös potilaiden ohjeistamisesta, mikä säästää aikaa hammaslääkäreiltä ja tuo vaihtelevuutta heidän päivittäisiin tehtäviinsä.

Tällä kurssilla TrioClear™-asiantuntijamme jakavat kaiken tietonsa hoitajallesi. Miten tunnistat potilaan tarpeet? Kuinka annat oikean ja kattavan tiedon? Miten seurata hoitosuunnitelman edistymistä ja kannustaa potilasta käyttämään oikomiskalvoja 22 tuntia päivässä? Lisäksi käsittelemme yksityiskohtaisesti TrioClear™-järjestelmän työnkulun. Mitkä kuvat tulisi ottaa ja miksi? Miten hyödyntää IDesignia ja TrioClear™-alustaa optimaalisesti?

Laita hymy potilaasi kasvoille